Resumen de prensa y radio.

Declaraciones de Chus Baleato en Radio Galicia-Cadena SER:

Aqui teneis lo que pone en el diario de ferrol.
"O As Pontes non foi capaz de frear a un efectivo Compostela
Un sólido Compostela levou os tres puntos do Poboado, ó derrotar ó As Pontes por 0-2. Os santiagueses xogaron un partido moi práctico, cunha fenomenal disposición táctica, e sobre todo un grande despregue físico, mentres os locais volveron carecer de verticalidade no seu xogo.

A primeira parte decorreu por parámetros de equilibrio ata os últimos dez minutos, en que os capitalinos conseguiron coller o temón. A lesión de Alonso antes da media hora descolocou á liña media, e foi aí onde aproveitaron os de Baleato para irse arriba. Nunha desas chegadas, un balón que sacara na liña de gol a zaga local, volveu caer ós pés de Guti, que fixo o 0-1. Ese mesmo xogador sentenciou na segunda mitade."